Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε το προϊόν που επιθυμείτε με μηνιαίες άτοκες δόσεις σε όλα τα προϊόντα.

 Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων της  www.e-pestcontrol.gr :

0,01€ - 200€                      : 4 Δόσεις

0,01€ - 200€                      : 4 Δόσεις

 200,01€ - 800€                  : 8 Δόσεις 

 800,01€ - 10.000€             : 12 Δόσεις 

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ: 

 Το βασικό πλεονέκτημα στις αγορές με άτοκες δόσεις είναι ότι είναι άτοκες! Δηλαδή δεν αυξάνουν την αρχική τιμή του προϊόντος.

Μπορείτε να κάνετε αγορές με άτοκες δόσεις σε προϊόντα που είχατε αποφασίσει να τα αγοράσετε με μετρητά, χωρίς καμία επιβάρυνση και στις ίδιες τιμές μετρητοίς. Έτσι ενισχύετε την ρευστότητα σας χωρίς καμία επιβάρυνση στον προϋπολογισμό σας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα με τις άτοκες δόσεις, σήμερα με την οικονομική κρίση, είναι ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερες αγορές χωρίς να περιορίζεστε από το πιστωτικό όριο της κάρτας σας. Θα δείτε ότι ενώ το πιστωτικό όριο της κάρτας σας είναι ορισμένο και δεν μπορείτε να υπερβείτε με άμεσες αγορές ή ανάληψη μετρητών, οι αγορές με άτοκες δόσεις έχουν άλλο όριο και μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε αρκεί η κάρτα σας να μην έχει ήδη υπερβεί του κανονικό της πιστωτικό όριο. Αυτό τις περισσότερες φορές διπλασιάζει την πιστωτική σας δυνατότητα.Η αποπληρωμή για αγορές με άτοκες μηνιαίες δόσεις στο w.e-pestcontrol.gr μπορεί να γίνει από 2 μέχρι και 12 μήνες. Στο κατάστημά μας  η ελάχιστη χρέωση για αγορές με άτοκες δόσεις είναι 1 ευρώ και ο μέγιστος αριθμός δόσεων είναι 12.Οι άτοκες δόσεις στον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας σας εμφανίζονται με το όνομα του καταστήματος μας και με ένα συνοδευτικό δεκαδικό αριθμό της μορφής π.χ. 1/8, 6/12,... Το πρώτο νούμερο σημαίνει το ποιά είναι η δόση που χρεώθηκε στην κάρτα σας και το δεύτερο τις συνολικές άτοκες δόσεις αυτής της συγκεκριμένης αγοράς.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!  Οι άτοκες δόσεις από την στιγμή που χρεώνονται στην πιστωτική σας κάρτα συμπεριφέρονται ως τμήμα του συνολικού χρέους και επιβαρύνονται με τόκους, τόκους υπερημερίας και λοιπές χρεώσεις, αν δεν εξοφλούνται άμεσα. Στις πιστωτικές κάρτες υπάρχει η γλυκιά παγίδα της ελάχιστης καταβολής που επιβαρύνει τον λογαριασμό της κάρτας με τόκους ακόμη και αν ψωνίζουμε με άτοκες δόσεις. Γι' αυτό όποιος θέλει πραγματικά να μην πληρώνει καθόλου τόκους στην πιστωτική του κάρτα για τις αγορές που έχει κάνει με άτοκες δόσεις, πρέπει να βάζει χρήματα στην πιστωτική του κάρτα την μέρα που μπαίνουν οι άτοκες δόσεις στον λογαριασμό και πάντα ισόποσα με τις δόσεις και όχι να πληρώνει την ελάχιστη καταβολή την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.

Οι κάρτες των τραπεζών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων φαίνονται παρακάτω. Η χρέωση των καρτών των οποίων οι αριθμοί δεν αναφέρονται παρακάτω, γίνεται εφάπαξ (χωρίς δόσεις).Η www.e-pestcontrol.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εάν δεν ελέγξετε αν η πιστωτική σας κάρτα συμμετέχει στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων. Ρωτήστε την Τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας για να σας επιβεβαιώσει εάν υποστηρίζει πρόγραμμα άτοκων δόσεων ΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΤΟΚΩΝ ΔΟΣΕΩΝ Η χρέωση των καρτών των οποίων οι αριθμοί δεν αναφέρονται, γίνεται εφάπαξ (χωρίς δόσεις).Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Alpha Bank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Alpha E-Commerce της Alpha Bank. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.e-pestcontrol.gr ) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.Το www.e-pestcontrol.gr  δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.