ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΠOIOI EIMAΣΤΕ

To e-pest.control είναι ηλεκτρονικό κατάστημα με ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-pest.control.gr   του Ιωάννη Παντελίδη με ΑΦΜ 056615449, ΔΟΥ ΣΥΡΟΥ και αριθμό ΓΕΜΗ 48829938000 . Η έδρα μας βρίσκεται στις Κυκλάδες, στη νήσο Τήνο, οδός Καποδιστρίου, αριθμ. 4, ΤΚ 84200. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση μας τηλεφωνικά στο +30 22830-24532 ή με email στο info@e-pestcontrol.gr ή στο email sales@e-pestcontrol.gr. 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ως χρήστης/πελάτης  του ιστότοπου μας νοείται ο εγγεγραμμένος ή μη αγοραστής των προϊόντων μας ενώ οποιοσδήποτε περιηγείται σε αυτόν νοείται ως απλός επισκέπτης

Η περιήγηση και η εν γένει χρήση του ιστότοπου www.e-pest.control.gr διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως περιγράφονται εδώ και στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων του ιστοτόπου. Οι εδώ όροι είναι σύμφωνοι με το σύνολο της εκάστοτε σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ανά πάσα στιγμή πλήρεις και κατανοητοί στους επισκέπτες/χρήστες/πελάτες μας. Η περιήγηση και εν γένει χρήση του ιστότοπου προϋποθέτουν την πλήρη αποδοχή των εδώ τιθέμενων όρων. 

Συνεπώς, εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε όρο χρήσης όπως περιγράφεται εδώ ή/και στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου και Προσωπικών Δεδομένων, είτε εξ αρχής είτε κατά οποιαδήποτε χρονική στιγμή, θα πρέπει να διακόψετε κάθε σχετική περιήγηση ή/και χρήση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εγγράφως σε περίπτωση που κάποιος όρος της παρούσας σύμβασης θεωρείτε ότι απαιτεί διαπραγμάτευση.

Διατηρούμε το δικαίωμα της μονομερούς τροποποίησης/προσθήκης ή/και ανανέωσης των όρων χρήσης ανά πάσα στιγμή και ανά τακτικά διαστήματα, χωρίς πρότερη ειδοποίηση των χρηστών και επισκεπτών του ιστότοπου ενημερώνοντας το παρόν. Κατόπιν της σχετικής ως άνω μονομερούς τροποποίησης/προσθήκης ή/και ανανέωσης, η περιήγηση ή/και εν γένει χρήση του ιστότοπου θα γίνεται μόνο κατόπιν πλήρους αποδοχής των αλλαγών από τους επισκέπτες/χρήστες, των οποίων η αποδοχή θα τεκμαίρεται αμάχητα εφόσον θα περιηγούνται ή/και θα κάνουν χρήση του ιστότοπου. Παρακαλείστε συνεπώς όπως επισκέπτεστε και μελετάτε συχνά τους όρους χρήσης μας και επικοινωνείτε μαζί μας σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος δεν είναι κατανοητός αφού η περιήγηση και χρήση εκ μέρους σας συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων μας

Εάν, για οποιοδήποτε λόγο και κυρίως τεχνικής αδυναμίας καταστεί προσωρινά αδύνατη η πρόσβαση σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στο σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών του δεν φέρουμε εν γένει ευθύνη προς αποζημίωση. Διατηρούμε, κυρίως αλλά όχι μόνο, για λόγους που μπορεί να επιβάλλει η νομοθεσία, να αποσύρουμε το δικαίωμα πρόσβασης ή/και να αποσύρουμε τις υπηρεσίες μας.

Οι αναγραφόμενοι όροι χρήσης, μαζί με τις τρέχουσες τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και η πολιτική επιστροφών συνθέτουν τη συμφωνία μεταξύ των δύο μερών (επιχείρησης και αγοραστή) με σκοπό την προμήθεια των προϊόντων σε εσάς από την επιχείρηση μας. Οποιαδήποτε αναφορά από οποιονδήποτε τρίτο πωλητή δεν αναιρεί τους όρους χρήσης του ιστότοπου μας. Παρακαλούμε όπως μένετε ενημερωμένοι για τους όρους χρήσης κάθε φορά πριν από την αγορά σας. 

Η εγγραφή σας είναι απαραίτητη για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του ιστότοπου μας. Με την εγγραφή σας στον ιστότοπο θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε τα τρέχοντα, αληθινά, ακριβή και πλήρη απαραίτητα για τη συναλλαγή στοιχεία σας. Ο προσωπικός σας κωδικός για τη δημιουργία του λογαριασμού σας θα πρέπει να είναι μοναδικός και μυστικός. 

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.

Χρήση επιτρέπεται μόνο σε δικαιοπρακτικά ικανά φυσικά πρόσωπα και σε νόμιμους εκπροσώπους εταιρειών.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Η δημιουργία λογαριασμού χρήστη σας δίνει πρόσβαση και σας επιτρέπει τα εξής:

– Δυνατότητα επισκόπησης του πλήρους ιστορικού των αγορών σας

– Αυτόματη εμφάνιση των ήδη αποθηκευμένων στο λογαριασμό σας στοιχείων αποστολής που έχετε ήδη καταχωρίσει κάθε φορά που θα θέλετε να προχωρήσετε σε αγορά 

– Δυνατότητα προσθήκης ειδών στη λίστα “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ”, που επιτρέπει την εν συνεχεία και ανά πάσα στιγμή εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα που, ενδεχομένως, επιθυμείτε να αγοράσετε στο μέλλον. 

Για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο site μας θα σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες όπως το αληθινό / πραγματικό σας όνομά, το τηλέφωνό σας (κινητό ή σταθερό), τη ηλεκτρονική σας διεύθυνση και άλλα στοιχεία σύμφωνα με τη φόρμα καταχώρησης στοιχείων του ιστοτόπου μας. Με την ολοκλήρωση αγοράς σε μας, εγγυείστε ότι οι λεπτομέρειες χρέωσης που καταχωρήσατε είναι έγκυρες και σωστές, και ότι η πληρωμή θα εκτελεστεί άρτια όταν γίνει αποδεκτή η παραγγελία σας. Πλην των περιπτώσεων αγοράς με μεταφορά σε ασφαλές περιβάλλον τραπέζης ή/και άλλου οργανισμού/ιδρύματος/εταιρείας που συνεργάζεται μαζί μας, όπως π.χ. σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Καταχωρώντας μια παραγγελία, επιβεβαιώνετε ότι είστε εσείς ο ιδιοκτήτης των στοιχείων χρέωσης. Αν είστε κάτω των 18 ετών (ανήλικη/ος), παρακαλούμε μη δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη και μη καταχωρήσετε καμία πληροφορία. 

ΑΚΥΡΩΣΗ – ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 Όλες οι παραγγελίες είναι αντικείμενο διαθεσιμότητας και τα προϊόντα στο καλάθι σας είναι διαθέσιμα και σε άλλους ταυτόχρονους αγοραστές μέχρι να ολοκληρώσετε την αγορά.

 Διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς σε περίπτωση που:

– δε λάβουμε έγκριση πληρωμής

– δεν δυνάμεθα να παραδώσουμε στην περιοχή όπου μένετε

Αποστέλλοντας μας μήνυμα στο email: μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας υπό προϋποθέσεις, ή/και να τροποποιήσετε τα προσωπικά στοιχεία της παραγγελίας σας όπως τη διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας και τα στοιχεία πληρωμής. Η δυνατότητα ακύρωσης και τροποποίησης δεν παύει σε όλες τις περιπτώσεις ταυτόχρονα με την αποστολή από εμάς σε εσάς ενημερωτικού email για την αποστολή της παραγγελίας σας. Παύει όμως με την αποστολή της παραγγελίας σας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η εταιρεία μας έχει τη δική της πολιτική τιμών και διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τις τιμές χωρίς περαιτέρω ενημέρωση.

Σε κάθε αγορά υπολογίζεται εκ των προτέρων ο Φ.Π.Α. 24% και εμπεριέχεται σε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι αποδείξεις/τιμολόγια εκδίδονται και αποστέλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, κατόπιν επιβεβαίωσης της πληρωμής. 

Δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη στις τιμές, εάν προκύψει τέτοιο λάθος θα σας ενημερώσουμε και θα καταχωρήσουμε άμεσα τη σωστή τιμή.

Διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας με λανθασμένη τιμή και σας δίνουμε το δικαίωμα νέας παραγγελίας με τη σωστή τιμή.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε προσφορές, προσφορές με δώρα, διαγωνισμούς και άλλες τιμολογιακές προωθητικές ενέργειες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επιστροφές ή αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή βρίσκονται σε προσφορά δεν επιτρέπονται. 

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε Ευρώ, αν η κάρτα ή ο λογαριασμός  που διαθέτετε δεν έχει χρηματικό ποσό σε Ευρώ, το τελικό ποσό χρέωσης θα υπολογιστεί με την ισοτιμία συναλλάγματος της ημέρας που χρεώθηκε η κάρτα ή ο λογαριασμός σας.

Υπαναχώρηση

Έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής της αγοράς σας εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με τις εξής προϋποθέσεις 

1. Έχετε επικοινωνήσει μαζί μας με τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά στο 2283024532 ή με email στο info@e-pestcontrol.gr

2. Το προϊόν δεν είναι χρησιμοποιημένο

3. Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του προϊόντος, καρτελάκια, συσκευασία, ενδεχόμενο δώρο που το συνοδεύει και ό,τι άλλο έχετε παραλάβει μαζί με το προϊόν 

4. Δεν λείπουν μέρη ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στο προϊόν

5. Μας επιστρέψετε το προϊόν /ντα με δική σας χρέωση 

Κατά την υπαναχώρηση, για την ασφαλή  συσκευασία επιστροφής ώστε να παραλάβουμε το επιστρεφόμενο είδος σε άριστη κατάσταση, ευθύνεται ο πελάτης.

 

Σε περίπτωση που σας επιστρέφεται το ποσό της αγοράς σας θα πρέπει να έχουμε παραλάβει πίσω το προϊόν και να έχουμε διαπιστώσει ότι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με την αρχική του συσκευασία να μην έχει ανοιχτεί , και ότι δεν είναι χρησιμοποιημένο.

Δεν επιστρέφουμε χρήματα αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν που μας στείλατε πίσω δεν είναι σε άριστη κατάσταση και δεν έχει τη συσκευασία του και όλα τα συνοδευτικά που λάβατε μαζί με αυτή, καθώς επίσης αν έχει χρησιμοποιηθεί.

Ελλαττωματικό ή λάθος προϊόν 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία μας.

 

Επιστροφές ελαττωματικού ή λάθους προϊόντος γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν των κάτωθι 

1. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους εξής τρόπους: τηλεφωνικά στο 2283024532 ή με email στο info@e-pestcontrol.gr

2. Το προϊόν θα πρέπει να μην είναι χρησιμοποιημένο

3. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση μαζί με τα συνοδευτικά του προϊόντος, καρτελάκια, συσκευασία, ενδεχόμενο δώρο που το συνοδεύει και ό,τι άλλο έχετε παραλάβει μαζί με το προϊόν 

4. Θα πρέπει να μην λείπουν μέρη ή/και να μην έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση στο προϊόν

5. Θα πρέπει να μας αποστείλετε το προϊόν μέσω ταχυμεταφορικής εταιρείας μετά από συνεννόηση μαζί μας, ώστε να προγραμματίσουμε την παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους από εσάς χωρίς χρέωση 

Το λάθος προϊόν αντικαθίσταται με το σωστό, ενώ το ελαττωματικό προϊόν είτε σας το αντικαθιστούμε με προϊόν ίδιο ή άλλο  ίσης η μεγαλύτερης αξίας αφού εξοφλήσετε τη διαφορά.

Κατά την επιστροφή ελαττωματικού ή λανθασμένου προϊόντος, θα πρέπει η συσκευασία επιστροφής να αποδειχθεί ασφαλής ώστε να παραλάβουμε το επιστρεφόμενο είδος σε άριστη κατάσταση

Η e-pest.control δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Η e-pest.control δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές των προϊόντων αφού έχουν χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη  και δεν υποχρεούται να προχωρήσει σε αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων. 

Επίσης δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε είδη που βρίσκονται σε έκπτωση.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα επιστρέφουμε τα χρήματα εντός 10 εργασίμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και εφόσον το προϊόν παραλαμβάνεται σε άριστη κατάσταση. Ο περαιτέρω χρόνος επεξεργασίας της σχετικής επιστροφής από τα πιστωτικά ιδρύματα και τις πιστωτικές κάρτες είναι ανεξάρτητος της δικής μας ευθύνης

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παραλαβή στον χώρο σας

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα 

Για τις πληρωμές σας με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD MAESTRO, DINERS, DISCOVER και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha e-Commerce 

Η e-pest.control δεν παίρνει ποτέ τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, παρά μόνο την έγκριση της συναλλαγής σας από το πιστωτικό ίδρυμα. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Καταθέσεις στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:  

EUROBANK-ERGASIAS, ALPHA BANK ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ον/μο δικαιούχου: Ιωάννης Παντελίδης

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής.

Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας. 

Δεχόμαστε πληρωμές μέσω PAYPAL και Viva Payments.

Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της viva wallet ή την online πλατφόρμα πληρωμών Paypal.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας στην Τήνο

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Για τις ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, συνεργαζόμαστε με την Alpha e-Commerce.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται είτε με  ELTA COURIER, ACS, Γενική Ταχυδρομική, Ελληνικών Ταχυδρομείων και παραδίδονται πόρτα πόρτα. 

H εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις στις παραδόσεις που μπορεί να προκύψουν λόγω των μέτρων COVID-19 ή/και οποιουδήποτε άλλου λόγου ανωτέρας βίας και για οποιοδήποτε άλλο λόγο υπαιτιότητας του μεταφορέα.

Αν παραλάβετε και στη συνέχεια διαπιστώσετε κατεστραμένο προιον ή αν χαθεί το δέμα σας, ενημερώστε μας ώστε να κινήσουμε τη διαδικασία αποζημίωσης από τον μεταφορέα, όπως δηλώνεται ρητά στους όρους συνεργασίας μας με τον μεταφορέα

Η εταιρεία μας δεν αποζημιώνει για κακή διαχείριση, καθυστέρηση παράδοσης, καταστροφή ή απώλεια  αποστολών με υπαιτιότητα του μεταφορέα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τις ακόλουθες περιπτώσεις 

Καταστροφή ή απώλεια ειδών με υπαιτιότητα την κακή χρήση του αγοραστή

Καθυστέρηση, καταστροφή ή απώλεια που οφείλεται στον μεταφορέα 

Λανθασμένη περιγραφή των υλικών που προμηθευόμαστε για τις δημιουργίες μας από τον εκάστοτε προμηθευτή/ηλεκτρονικό κατάστημα, με αποτέλεσμα να μην δίνουμε και εμείς τη σωστή περιγραφή 

Ασφάλεια ενηλίκων και παιδιών

Καθώς τα είδη μας περιέχουν μικρά μέρη, ο αγοραστής υποχρεούται να τα χρησιμοποιεί με ασφάλεια ώστε να αποφύγει τραυματισμούς, κατάποση και άλλους κινδύνους

Αλλεργίες / Δηλητηρίαση πελατών λόγω μη ενδεδειγμένης χρήσης του προϊόντος

Η επιχείρηση δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε μορφή ζημίας υποστεί ο χρήστης/επισκέπτης του site, των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων αυτού του site. Επίσης δεν εγγυάται ότι κάθε σχετιζόμενος με αυτόν διαδικτυακός τόπος ή οι διακομιστές και εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων κάθε σχετική υπηρεσία τίθεται στη διάθεσή του χρήστη/επισκέπτη δεν περιέχουν «ιούς» ή άλλο κακόβουλο λογισμικό και άλλα επιζήμια συστατικά. Συστήνουμε, σε κάθε περίπτωση, σε όλους τους χρήστες να ελέγξουν ότι έχουν εγκατεστημένο και αναβαθμισμένο λογισμικό προστασίας.

Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για καθυστερήσεις ή παραδόσεις που δεν πραγματοποιούνται για λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών συνθηκών, φυσικών καταστροφών ή που οφείλονται σε μέτρα για τον COVID-19

Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για φθορές των προϊόντων αφού έχουν χρησιμοποιηθεί από τον πελάτη  και δεν υποχρεούται να προχωρήσει σε αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων. 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Οι αποστολές και παραδόσεις πραγματοποιούνται στη διεύθυνση που καταχωρήσατε και είναι δική σας ευθύνη η καταχώρηση των σωστών στοιχείων αποστολής. Η επιχείρηση δεν αναλαμβάνει  την ευθύνη μη παράδοσης προϊόντων σε λάθος καταχωρημένα στοιχεία. Σε αυτή την περίπτωση, αν η παραγγελία σας επιστρέψει σε εμάς επειδή δεν την παραλάβατε ή επειδή ο μεταφορέας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την παράδοση, αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα της εκ νέου αποστολής 

Αυτός ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται η χρήση για κανένα εμπορικό σκοπό. Είστε προσωπικά υπεύθυνοι για τη χρήση του ιστότοπου μας και για όλες τις δραστηριότητες σας μέσα σε αυτόν. Αν παραβείτε τους όρους χρήσης, διατηρούμε το δικαίωμα να σας απαγορέψουμε την πρόσβαση προσωρινά ή μόνιμα και να προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες

Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός μίας (1) ώρας από την καταχώρησή της 

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσει στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης πάνω από δύο φορές.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας με αποστολή με αντικαταβολή, έχετε υποχρέωση να παραλάβετε την παραγγελία σας, αλλιώς θα ακυρωθεί. Διατηρούμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τα στοιχεία σας και να μη σας εξυπηρετήσουμε στο μέλλον σε περίπτωση που παρατηρηθεί επανάληψη ακύρωσης πάνω από δύο φορές. 

Η e-pest.control δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – COOKIES

Παρακαλούμε επισκεφθείτε και μελετήστε προσεκτικά τη σχετική πολιτική μας που αποτελεί μέρος όλων των όρων μας : Πολιτική Προστασίας απορρήτου & προσωπικών δεδομένων 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το πνευματικό περιεχόμενο του ιστοτόπου μας (όπως σχέδια, φωτογραφίες, κείμενα και λογότυπα συμπεριλαμβανομένων και των HTML και άλλων κωδικών που εμπεριέχονται στο site) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και προστατεύεται σύμφωνα με τις σχετικές προστατευτικές διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου. Η προσβασιμότητα στο σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν συνιστά παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης 

Χρήση ή/και αντιγραφή του συνόλου του περιεχομένου μας και των προϊόντων μας χωρίς την έγγραφη άδεια μας απαγορεύεται αυστηρά.

Στην πνευματική μας ιδιοκτησία ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιλαμβάνονται τo σήμα και το λογότυπο  της εταιρείας μας, η ηλεκτρονική μας διεύθυνση domain www.e-pest.control.gr, το περιεχόμενο της σελίδας μας, οι κωδικοί/passwords,τα στοιχεία της εταιρείας μας, οι φωτογραφίες μας, οι τίτλοι και τα κείμενα που πλαισιώνουν τις δημοσιεύσεις στo ηλεκτρονικό μας κατάστημα, οι διαφημιστικές μας καμπάνιες και ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη σχετικής απαγορευτικής ρήτρας. Το www.e-pest.control.gr, χρησιμοποιεί μόνο κατοχυρωμένα σήματα, φωτογραφίες, εικόνες, κείμενα ή/και έχοντας την απαραίτητη άδεια χρήσης.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδιανομή και αναδημοσίευση των άνωθεν καθώς επίσης και οποιαδήποτε μεταπώληση των ειδών μας και διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι σε κάθε παραβάτη.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Για το σύνολο των συναλλαγών σας μαζί μας εφαρμοστέο είναι το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.

www.e-lawyers.gr

www.gdprlaw.gr