ανταλλακτικος χαρταετος γερακιου για την απωθηση πτηνων και τρωκτικων χωρις το κονταρι.

RefillKite
made in China
31,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή
Ποσότητα
check Άμεση παραλαβή

 

Πληρώστε με άτοκες δόσεις

 

Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή

περιεχονται και τα ειδικα συρματα- νευρα στερέωσης του χαρταετού

εαν εχετε αναγκη μονο τα συρματα μην διστασετε να επικοινωνησετε μαζι μας

Ο αετός «πετάει» γύρω από το κοντάρι, αιωρείται χτυπώντας τα φτερά, κάνει καταδύσεις και κινείται με ελαφρό σχετικά αέρα. Είναι ελαφρύς και ανθεκτικός στον αέρα και αδιάβροχος.

Το μέγεθος του είναι 140*70 εκατοστών, που τον κάνει τον μεγαλύτερο στην παγκόσμια αγοράς.Περιπολεί και προστατεύει περίπου 20 στρέμματα επίπεδης γης (εκτίμηση κατασκευαστή).

Άριστος συνδυασμός με συσκευές ήχων απώθησης

Αυτός ο ιπτάμενος αετός είναι μία από τις καλύτερες αποτρεπτικές συσκευές για μικρά και μεγάλα  πουλιά σε χώρους όπως τις πισίνες, τις καλλιέργειες, τα αγροκτήματα, τα περιβόλια, τους κήπους, τις αυλές, τις αποθήκες ζωοτροφών, απλές αποθήκες, τα εργοστάσια  από ανεπιθύμητες επισκέψεις πουλιών.

Ο αετός αυτός ΔΕΝ είναι σαν τους απλούς αετούς που πετάνε τα παιδιά την Καθαρή Δευτέρα. Αποτελείται από ένα πλαίσιο fiberglass και έρχεται με δωρεάν ειδικό νάυλον λεπτό σκοινί και με ένα ειδικό δαχτυλίδι ώστε να μπορείτε να συνδέσετε τον χαρταετό με το τηλεσκοπικό κοντάρι μας για καλύτερα αποτελέσματα.

(Το συγκεκριμένο ειδικό πτυσσόμενο κοντάρι των 7 μέτρων που κάνει την τοποθέτηση ευκολότερη, μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά).

Θεωρούμε ότι το κοντάρι είναι απαραίτητο για την απρόσκοπτη πτήση του αετού ώστε να μην μπερδεύεται στο σημείο πρόσδεσης και γύρω από οποιοδήποτε άλλο κοντάρι!

made in China
RefillKite

Αρχική

Αρχική

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
No Products at this time.