Το ομοίωμα του νεκρού γλάρου, είναι ένα ρεαλιστικό ομοίωμα στη θέση που παίρνει ένας νεκρός γλάρος!



Προειδοποιεί και φοβίζει τους άλλους γλάρους ή άλλα πουλιά ότι υπάρχει κάποιο πραγματικό αρπακτικό στην περιοχή.

33882876
made in China
62,00 €
με ΦΠΑ Άμεση παραλαβή
Ποσότητα
check Άμεση παραλαβή

 

Πληρώστε με άτοκες δόσεις

 

Δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή

Απωθητικό ομοίωμα νεκρού γλάρου για την απώθησης γλάρων!

Ο συγκεκριμένος γλάρος, είναι ένα ρεαλιστικό ομοίωμα νεκρού γλάρου σε "στάση θανάτου".



Το ομοίωμα του νεκρού γλάρου, είναι ένα ρεαλιστικό ομοίωμα στη θέση που παίρνει ένας νεκρός γλάρος!


Προειδοποιεί και φοβίζει τους άλλους γλάρους ή άλλα πουλιά ότι υπάρχει κάποιο πραγματικό αρπακτικό στην περιοχή.


Είναι μία ρεπλίκα ακριβούς μεγέθους που μοιάζει με νεκρό γλάρο σε στάση θανάτου με πραγματικά φτερά και απομακρύνει τους ζωντανούς γλάρους και άλλα πουλιά, από βάρκες, ιστιοφόρα, κότερα,μαρίνες, κτίρια, χώρους υγειονομικής ταφής, αποβάθρες, αεροδρόμια στέγες, παραθαλάσσια σπίτια, πισίνες...


Υπάρχουν σχοινιά στο κεφάλι και την ουρά. Μπορείτε να επιλέξετε να τον κρεμάσετε όπου θέλετε. Είναι πλήρη προσομοίωση της στάσης του νεκρού γλάρου. Η επίδρασή του έχει αποδειχθεί επίσης όχι μόνο για τους γλάρους, αλλά και για ορισμένα άλλα πτηνά που φοβούνται τους γλάρους.

Σημείωση! Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται δύο γλάροι, ή σε συνδυασμό με άλλα απωθητικά είδη.

Αν χρησιμοποιήσετε δύο γλάρους, τοποθετήστε το ένα “νεκρό δόλωμα” στραμμένο προς τα κάτω και το άλλο με πόδια ψηλά.


Αυτό θα σηματοδοτήσει κίνδυνο και για άλλα πουλιά. Αρχικά τα πουλιά θα πλησιάζουν το δόλωμα για να το περιεργαστούν αλλά συνήθως φεύγουν όταν βλέπουν την αφύσικη θέση του “πτώματος”. Απαραίτητο να μετακινήσετε το δόλωμα σε τυχαία θέση κάθε μέρα ή κάθε δύο!

Ρεαλιστικό μέγεθος 50 εκατοστά μήκος!


Ο γλάρος είναι ένα πουλί που ζει στη θάλασσα και στον ανοιχτό ωκεανό. Όχι πλέον. Τώρα τους βρίσκουμε σε περιοχές συλλογής απορριμμάτων, στις παραλίες και στις ταράτσες μας, στις πισίνες μας! Το κυνήγι φαγητού τους κάνει να μην έχουν όρια κατοικίας.


Όπου εμφανιστούν μια φορά συνήθως παραμένουν στην περιοχή αυτή. Προσαρμόζονται εύκολα και γρήγορα, σε όλα τα μέρη που υπάρχει τροφή! Και να φύγουν αν δεν βρουν τροφή κάπου αλλού θα επιστρέψουν.


Οι γλάροι δεν είναι απλώς ενοχλητικοί στα παραθαλάσσια μέρη, αλλά πλέον ενοχλούν ακόμα και σε περιοχές που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από την θάλασσα!


Είναι μια πραγματική απειλή για την ασφάλεια των αεροδρομίων αφού φωλιάζουν και πετούν γύρω από αυτά.


Όπου κι να πηγαίνουν, προξενούν ζημιές,  ενώ επίσης μπορούν να εξαπλωθούν σοβαρές ασθένειες.


Προσοχή:


Αν και οι συσκευές απώθησης που σας προμηθεύουμε, θεωρούνται από τις καλύτερες στον κόσμο, ιδιαίτερα η συγκεκριμένη σε σχέση χρημάτων και αποτελέσματος, σε πολλές περιπτώσεις κάποιες από τις συσκευές αυτές μπορεί να μην είναι 100% αποδοτικές και να χρειάζεται συνδυασμός μεθόδων ή αλλαγή θέσης συχνότερα ή ακόμα και αλλαγή ήχων! Επίσης μπορεί να περάσει κάποιο διάστημα για να υπάρξουν αποτελέσματα.


Οι λόγοι είναι πολλοί. Π. Χ. οι ακαθαρσίες ή οι φωλιές για τα πουλιά ή τα ζώα υπενθυμίζουν ότι εκεί είναι το σπίτι τους. Για να έχουν αποτελέσματα η οποιαδήποτε συσκευή θα πρέπει να καθαριστούν οι χώροι όσο καλύτερα γίνεται.


Επίσης σε χώρους όπου υπάρχουν τροφές κάθε είδους ή νερό, τα πτηνά  με κίνδυνο της ζωής τους μπορεί να επανέλθουν για να σιτιστούν ανεξάρτητα αν τα μηχανήματα τα ενοχλούν!


Τα πτηνά επίσης είναι πολύ έξυπνα και συνηθίζουν τις διάφορες συσκευές, οπότε συνδυασμός μεθόδων ίσως είναι απαραίτητος!  



Για τα πτηνά ειδικά, προτείνουμε επίσης συχνή αλλαγή θέσης των συσκευών για καλύτερα αποτελέσματα όπως και συνδυασμό μεθόδων.


made in China
33882876

Αρχική

Αρχική

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
No Products at this time.